Projekty Unijne

Do przeglądania strony użyj pionowej orientacji ekranu.

Projekty współfinansowane z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach projektu pn. „Fundusz Badań i Wdrożeń” realizowanego w ramach:

Osi Priorytetowej 1. Wzmocnienie innowacyjności i konkurencyjności gospodarki regionu,

Działania 1.2 Promowanie inwestycji przedsiębiorstw w badania i innowacje,

Poddziałania 1.2.1 Wsparcie procesów badawczo-rozwojowych Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020


Opracowanie receptury oraz technologii produkcji pierników z dodatkiem alkoholu na etapie leżakowania.

CELE I EFEKTY REALIZACJI PRZEDSIĘWZIĘCIA


Celem projektu jest opracowanie receptury oraz technologii produkcji pierników z dodatkiem alkoholu na etapie leżakowania. 

Efektem realizacji projektu będzie technologia produkcji gotowa do wprowadzenia w obrębie zakładu produkcyjnego. 

Opracowanie technologii pozwoli na wprowadzenie nowego produktu na rynek. 

Realizacja projektu pozwoli na zakup niezbędnych urządzeń, zakup surowców zlecenie badań zewnętrznych oraz w efekcie uzyskanie technologii produkcji. 

Pozwoli to na zrealizowanie prac badawczo rozwojowych w obrębie opracowania nowej technologii.




Manufaktura czekolady. Opracowanie produkcji czekolad ręcznie przygotowywanych z wykorzystaniem różnego rodzaju surowców.

CELE I EFEKTY REALIZACJI PRZEDSIĘWZIĘCIA


Celem projektu jest opracowanie technologii produkcji czekolad ręcznie przygotowywanych z wykorzystaniem różnego rodzaju surowców. 

Efektem realizacji projektu będzie technologia produkcji gotowa do wprowadzenia w obrębie zakładu produkcyjnego. 

Opracowanie technologii ręcznego wytwarzania czekolady pozwoli na wprowadzenie nowego produktu na rynek. 

Realizacja projektu pozwoli na zakup niezbędnych urządzeń, zakup surowców zlecenie badań zewnętrznych oraz w efekcie uzyskanie technologii produkcji. 

Pozwoli to na zrealizowanie prac badawczo rozwojowych w obrębie opracowania nowej technologii




Opracowanie receptury oraz technologii produkcji kremu do wafli oraz pierników wzbogaconych o witaminy D i K..


CELE I EFEKTY REALIZACJI PRZEDSIĘWZIĘCIA


Celem projektu jest opracowanie receptury oraz technologii produkcji kremu do wafli i pierników z dodatkiem witamin D i K. Efektem realizacji projektu będzie technologia produkcji gotowa do wprowadzenia w obrębie zakładu produkcyjnego. 

Opracowanie technologii pozwoli na wprowadzenie nowego produktu na rynek. 

Realizacja projekt pozwoli na zakup niezbędnych urządzeń, zakup surowców zlecenie badań zewnętrznych oraz w efekcie uzyskanie technologii produkcji. 

Pozwoli to na zrealizowanie prac badawczo rozwojowych w obrębie opracowania nowej technologii.






Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój (PO IR):

Oś Priorytetowa III Wsparcie innowacji w przedsiębiorstwach,

Działania 3.2 Wsparcie wdrożeń wyników prac B+R,

Poddziałania 3.2.2 Kredyt na innowacje technologiczne


Wdrożenie innowacyjnej metody produkcji wyrobów nadziewanych.


CELE I EFEKTY REALIZACJI PRZEDSIĘWZIĘCIA


Celem projektu jest wprowadzenie nowego rodzaju pierników nadziewanych.





Strona korzysta z plików Cookie w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Nie pokazuj więcej tego komunikatu.

ciasteczka